Brukeradministrasjon
Created: 03/28/2018
Når du har rettigheten til Brukeradministrasjon, kan du se oversikt over hvem som er opprettet som brukere på din enhet. Du kan tildele og fjerne rettigheten til brukeradministrasjon og tilgangen til alle publiserte undersøkelser, til andre brukere og du kan tildele eller fjerne hvem som kan importere deltakerlister. Du kan lukke, gjenåpne og slette brukerkonti og du kan finne en lenke til opprettelse av nye brukere uten Feide i din enhet.
Play Button